Lähetyskalenteri

Opettajien Lähetysliiton
LÄHETYSKALENTERI 2019

Opettajien Lähetysliiton Lähetyskalenteri 2019

Kansikuva Kurjet, kuva: Antti Siponen

Lähetyskalenteri tarjoaa koko vuoden ajaksi hengellistä virkistymistä, tärkeitä tietoja sekä tilaa omille muistiinpanoille. Upeissa valokuvissa näkyy Jumalan luomistyön loisto Suomen luonnossa. Kalenteriosiosta löytyvät pyhäpäivien raamatunkohdat.

Runoilijat Anja Karkiainen, Pia Perkiö ja Kaija Pispa ovat sanoittaneet kalenterin kuvat runoiksi, lisäksi joka kuukaudelle on valittu raamatunteksti.

Vuoden 2019 Lähetyskalenterin valokuvat ovat seuraavilta kuvaajilta: Miika Jämsä, Terho Pelkonen, Ismo Pekkarinen, Antti Siponen ja Jussi Valkeajoki.

Opettajien Lähetysliitto on toimittanut kristillistä seinäkalenteria vuodesta 1972 lähtien.
Vuoden 2019 kalenterin painos oli 6000 kappaletta. Kalenterin tuotto käytetään lähetystyöhön Suomen Lähetysseuran kautta.

Kalenterin hinta on normaalisti 10€/kpl (+postituskulut). Vähintään 10 kalenterin tilauksissa Opettajien Lähetysliitto maksaa postikulut. Maaliskuusta 2019 eteenpäin myymme jäljelle jääneet kalenterit 5 €/kpl.


 

 

Kuvaaja Antti Siponen

LÄHETYSKALENTERI 2019

Tammikuu, kuva: Antti Siponen
Helmikuu, kuva: Antti Siponen
Maaliskuu, kuva: Antti Siponen
Huhtikuu, kuva: Ismo Pekkarinen
Toukokuu, kuva: Antti Siponen
Kesäkuu, kuva: Miika Jämsä
Heinäkuu, kuva: Terho Pelkonen
Elokuu, kuva: Miika Jämsä
Syyskuu, kuva: Antti Siponen
Lokakuu, kuva: Jussi Valkeajoki
Marraskuu, kuva: Antti Siponen
Joulukuu, kuva: Ismo Pekkarinen

Lähetyskalenterin 2019 kuvat

Vuoden 2020 lähetyskalenteri valmistuu elo-syyskuussa 2019. Kalenteritilauksia voi lähettää sähköpostitse osoitteella: toimisto@opettajienlahetysliitto.fi.

Kalenterin myynnillä kerätään varoja nimikkolähettiemme ja -kohteidemme työn ja toiminnan tukemiseksi Suomen Lähetysseuran kautta.