Lähetyskalenteri

Vuoden 2020 Lähetyskalenteri on ilmestynyt.

Opettajien Lähetysliiton Lähetyskalenteri 2020

Kansikuva Porot, kuva: Antti Siponen

Lähetyskalenteri tarjoaa koko vuoden ajaksi hengellistä virkistymistä, tärkeitä tietoja sekä tilaa omille muistiinpanoille. Upeissa valokuvissa näkyy Jumalan luomistyön loisto Suomen luonnossa. Kalenteriosiosta löytyvät pyhäpäivien raamatunkohdat.

Runoilijat Anja Karkiainen, Pia Perkiö ja Kaija Pispa ovat sanoittaneet kalenterin kuvat runoiksi, lisäksi joka kuukaudelle on valittu raamatunteksti.

Vuoden 2020 Lähetyskalenterin valokuvat ovat seuraavilta kuvaajilta: Miika Jämsä, Terho Pelkonen, Ismo Pekkarinen, Antti Siponen.

Opettajien Lähetysliitto on toimittanut kristillistä seinäkalenteria vuodesta 1972 lähtien.
Vuoden 2020 kalenterin painos on 5600 kappaletta. Kalenterin tuotto käytetään lähetystyöhön ja kehitysyhteistyöhön Suomen Lähetysseuran kautta. Ostamalla kalenterin annat  tukesi lähetystyölle.

Kalenterin hinta normaalisti 10€/kpl, nyt loput kalenterit 5 €/kpl (+postituskulut). Vähintään 10 kalenterin tilauksissa Opettajien Lähetysliitto maksaa postikulut.


 

 

Kuvaaja Antti Siponen

LÄHETYSKALENTERI 2020

Lähetyskalenterin 2020 kuvat

Vuoden 2020 lähetyskalenteri on valmistunut. Kalenteritilauksia voi lähettää sähköpostitse osoitteella: toimisto@opettajienlahetysliitto.fi.

Kalenterin myynnillä kerätään varoja nimikkolähettiemme ja -kohteidemme työn ja toiminnan tukemiseksi Suomen Lähetysseuran kautta.