Anna-Maija ja Miikka Kallio, 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Etiopia, Papua-Uusi-Guinea, Venäjä

Anna-Maija ja Miikka Kallio olivat OLL:n nimikkolähettejä vuoteen 2017 saakka, alla oleva kuvaus on kirjoitettu ennen työn päättymistä Venäjällä.

Opettajien Lähetysliiton nimikkolähetit Anna-Maija ja Miikka Kallio ovat tällä hetkellä työssä Venäjällä. Miikka toimii Venäjän ja Viron aluepäällikkönä ja Anna-Maija työskentelee naistyössä Pietarin alueella sekä aluetiedottajana. Luokanopettaja Anna-Maijan ja äidinkielen- ja kirjallisuuden lehtori Miikan lisäksi perheeseen kuuluvat lapset Kaarlo, Raakel ja Volter, joista vanhin, Kaarlo asuu nyt Suomessa.

Aiemmin Anna-Maija ja Miikka ovat olleet useita vuosia Etiopian Addis Abebassa tekemässä lukutaitotyötä ja opettamassa paikallisia opettajia. Vuosina 2007-2009 Kallion perhe oli lähetystyössä Papua-Uusi-Guineassa, jossa vanhemmat toimivat Ukarumpan Suomalaisen Ulkomaankoulun johtajaopettajana ja opettajana. Kalliot kertovat, että kokemukset tuolta ajalta ovat hyvin rohkaisevia: "Koimme viimeistään siellä työskennellessämme, että lähetystyö on meidän juttumme. Olemme kiitollisia Jumalan suunnitelmista ja rakkaudesta meitä kohtaan."