Opettajille

Tarinoita maailmalta

 

Kummipoika iloitsee uudesta talosta 

Suomalaisten kummien ansiosta Etiopialainen Mulugeta Teshome (17) ja hänen äitinsä pystyivät rakentamaan itselleen uuden kodin sortuvan majan tilalle...[lue lisää]

 

Ebenezer otti luulot pois

... Kaaverukset Ebenezer ja Mateus tulevat yhdessä. Ebenezer on madasa, Mateus kuuluu enimmistöön. Molemmat ovat 12.-luokkalaisia, kirjoitukset alkavat...[lue lisää]

Hyödyllisejä linkkejä

"Aineistopankista saat ideoita ja valmita materiaaleja lähetyksen ja globaalikasvatuksen koulutuksiin, tunneille ja tilaisuuksiin. Koulujen opettajille, kerho- ja pyhäkouluohjaajille, nuorten iltoihin sekä rippikouluihin."(suomenlahetysseura.fi)

 

Esimerkiksi:

Materiaaleja globaalikasvatukseen

Tehtäviä, taustamateriaalia, videoita, pelejä ja leikkejä sekä esityksiä

 

Prezi-esitys lähetystyöstä noin 10-vuotiaille

... ja paljon muuta

 

USKONNONOPETUS.FI 

Voit tutustua ja tulostaa materiaaleja, jotka tukevat uuden opetussuunnitelman mukaista oppimista. Sivulta voit  hakea  ideoita ja työkaluja innostavaan uskonnonopetukseen ja arviointiin.

 

"Uskonnon opetuksen tehtävänä on antaa oppilaille laaja uskonnollinen ja katsomuksellinen yleissivistys. Opetus perehdyttää oppilaita opiskeltavaan uskontoon ja sen monimuotoisuuteen."

 

Materiaaleja varhasikasvatukseen sekä esi- ja alkuopetukseen. Tarinoita, raamatunkertomuksia, lauluja, pieniä pelejä,tulostettavia puuhia.

"Käytännössä kaikki seurakunnat tekevät jotakin yhteistyötä koulujen kanssa. Koulujen ja seurakuntien yhteistyö perustuu yhteiselle kasvatustehtävälle, jossa tuetaan lasten ja nuorten kokonaisvaltaista kasvua ja hyvää elämää."

Kuuroille korville-dokumenttia on mahdollisuus tilata täyspitkänä Suomen Lähetysseuralta postikulujen hinnalla Annamari Tuomelalta (annamari.tuomela@suomenlahetysseura.fi, 0207127328)

Kerro mielipiteesi "Opettajille" osiosta.

Ei yhtään keskustelua käynnissä.