Toiminta

Juoksujalkaa Maan Ääriin (Kuva Tomas ja Riikka Kolkka)

 

Opettajien Lähetysliiton juhlamessu ja vuosikokous järjestetään yleensä maalis-huhtikuussa. Pyrimme järjestämään tapahtuman vuosittain eri puolilla Suomea. Vuoden 2018 juhlamessu ja vuosikokous pidetään Jalasjärvellä su 29. huhtikuuta 2018. 

Valtakunnalliset Lähetysjuhlat järjestetään aina kesäkuun toisena viikonloppuna. Opettajien Lähetysliitolla on juhlilla oma rinnakkaistilaisuus sekä oma myyntipiste juhlien Lähetystorilla. Vuoden 2018 Lähetysjuhlat järjestetään Kuopiossa.

Tapahtumia OLL:n toimistolla
(Hallituskatu 29 A 20, 33200 Tampere):

Lähetysillat

Lähetysiltoja ja muita keskustelutilaisuuksia järjestetään useita vuoden aikana. Monissa tilaisuuksissa alustajana toimii kotimaassa oleva oma nimikkolähettimme.

Askartelu

Valmistetaan esim. kortteja, askarteluja ja käsitöitä myyjäisissä myytäväksi. Askarteluvälineet löytyvät toimistolta. Myös uudet askarteluideat ovat tervetulleita!      

Perjantaipiiri

Kokoontuu mm. lukemaan nimikkolähettiemme kirjeitä ja rukoilemaan yhteisesti sekä keskustelemaan eri  teemoista. Kokoontumisista ilmoitetaan Aamulehden yhdistykset-palstalla. Tapaamiset ovat noin kerran kuukaudessa perjantaina klo 14 OLL:n toimistolla. Tervetuloa!

Lisätietoja kaikesta toiminnasta saat OLL:n toimistolta.