Varainhankinta

Sadonkorjuukolehti helluntaina Shangalalasta.
Kuva: Maritta Peltokangas (Angola)
Sadonkorjuujuhlan helluntaikolehti.
Kuva: Maritta Peltokangas

Opettajien Lähetysliitto kerää varoja opettajalähettien työhön eri puolilla maailmaa ja lähetyskasvatustyöhön kotimaassa mm. jäsenmaksuilla, myymällä laadukasta luontoaiheista vuosikalenteria ja muita myyntituotteita sekä ottamalla vastaan kuukausilahjoituksia ja muita vapaaehtoisia lahjoituksia.

 

Pankkiyhteystiedot:

Nordea FI89 114650000667 30
Danske Bank FI57 800016005511 48

 

"Kukin antakoon sen mukaan kuin on mielessä päättänyt, ei vastahakoisesti eikä pakosta, sillä iloista antajaa Jumala rakastaa" (2. Kor. 9:7)

 

Testamenttilahjoitus:

Opettajien Lähetysliitto on yleishyödyllinen yhdistys ja näin on vapautettu perintö- ja lahjaveroista. Näin ollen OLL:n ei tarvitse maksaa veroja yhteisöiltä tai yksityishenkilöiltä saamistaan lahjoituksista vaan voi verovapaasti ottaa vastaan testamentteja. Opettajien Lähetysliitto on vastaanottanut testamenttilahjoituksia jo vuodesta 1998, mikä on mahdollistanut Opettajien Lähetysliiton työn jatkuvuuden.

Tekemällä testamenttilahjoituksen voit jatkaa lähimmäisen rakkauden toteuttamista ihmisten elämässä vielä oman elämäntyösi päätyttyä. Käytämme testamenttivarat Opettajien Lähetysliiton työhön testamentin tekijän toivomalla tavalla.

 

Kiitos tuestasi. Yhdessä viemme Ilon askelin toivoa maailmaan.