Opettajien Lähetysliitto mukana Educa-messuilla

24.1.2023

Educa-messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.1.2023. Opettajien Lähetysliitolla on oma esittelypiste Kansalaisvaikuttamisen torilla, josta löytyy myös monien muidenkin järjestöjen ständejä. Suomalaiset kehitysjärjestöt Fingo ry:n koordinoimalta kansalaisvaikuttamisen torilta löytyy mm. Suomen Lähetysseura, Fida, Taksvärkki, Kirkon Ulkomaanapu, Seta, Sateenkaariperheet, Interpedia, Fingo, Luontoliitto, SEY, Suomen Caritas, Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomi, Vapaa-ajattelijain liitto, Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto, Yhteiset Lapsemme, Amnesty, Suomen YK-liitto, Nuorten Akatemia, Suomen Rauhanpuolustajat, Suomen CSV-liitto, Suomen Pakolaisapu, Maailmanvaihto, Allianssi, Sask, Suomen nuorisokeskusyhdistys ja Focus. Tervetuloa tutustumaan!