Opettajien Lähetysliiton toimintaa pähkinänkuoressa:

Jäsenhankinta

Opettajien Lähetysliitolla on noin 1200 jäsentä eri puolilla Suomea.
Liiton jäseniksi voivat liittyä opettajat, opettajaksi opiskelevat, kristillisestä kasvatustyöstä kiinnostuneet ja kaikki, jotka haluavat tukea liiton työtä. Yhteisöjäseneksi voivat liittyä rekisteröidyt yhdistykset, oikeuskelpoiset yhteisöt ja säätiöt, jotka hallitus hyväksyy jäseniksi. 

Tiedotus nimikkokohteista

Nimikkolähettien työstä ja nimikkokohteista kerrotaan neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä Maan ääriin -jäsenlehdessä. Lähetit myös vierailevat OLL:n tilaisuuksissa kotimaan jaksoillaan. Opettajien Lähetysliitolla on myös omat Facebook-sivut ja tulossa YouTube -kanava.

Lähetys- ja globaalikasvatus 

Opettajien Lähetysliitolla tavoitteena on oikeudenmukaisempi maailma, jossa kaikilla lapsilla olisi mahdollisuus koulunkäyntiin ja kaikilla ihmisillä olisi ihmisoikeudet, joita kunnioitetaan. Lähetys- ja globaalikasvatuksella tavoittelemme tietoisuutta ja toimintaa epäkohtien muuttamiseksi yhteistyöllä. Opettajien kasvatustyön tulee olla kaikilla tasoilla ihmioikeuksien kunnioittamista lisäävää. Jeesuksen antama ohje rakastaa lähimmäistä niin kuin itseä viitoittaa kohti tätä tavoitetta.

Opettajien Lähetysliitolle on tulossa oma YouTube -kanava, jossa julkaistaan lähetys- ja globaalikasvatusaiheisia videoita.

Opettajien Lähetysliiton vuosikokous 

järjestetään yleensä maalis-huhtikuussa. Pyrimme järjestämään tapahtuman vuosittain eri puolilla Suomea. Vuoden 2022 juhlamessu ja vuosikokous pidettiin Keravalla.

Lähetysjuhlat

Valtakunnalliset Lähetysjuhlat järjestetään toukokuussa. Opettajien Lähetysliitolla on usein juhlilla oma tilaisuus sekä oma myyntipiste Lähetystorilla. Vuoden 2022 Lähetysjuhlat järjestettiin Oulussa.

Tarinoita maailmalta -illat

Lähetysiltoja ja muita keskustelutilaisuuksia järjestetään useita vuoden aikana. Monissa tilaisuuksissa alustajana toimii kotimaassa oleva oma nimikkolähettimme.

Askartelukokoontumiset

Sovittuina päivinä valmistetaan esim. kortteja, askarteluja ja käsitöitä myyjäisissä myytäväksi. Askarteluvälineitä löytyy toimistolta. Myös uudet askarteluideat ovat tervetulleita! 

Rukous- ja raamattupiiri

Kokoontuu mm. lukemaan nimikkolähettiemme kirjeitä ja rukoilemaan yhteisesti sekä keskustelemaan eri  teemoista. Kokoontumisista ilmoitetaan Aamulehden yhdistykset-palstalla. Tapaamiset ovat noin kerran kuukaudessa. Tervetuloa!

Lisätietoja kaikesta toiminnasta saat OLL:n toimistolta.