Lähetyskalenteri 2024, kansikuva Arto Jokinen

Lähetyskalenteri 2024


Opettajien Lähetysliitto on toimittanut Lähetyskalenteria jo vuodesta 1972 lähtien. Kalenterin myyntituotolla tuetaan lähetys- ja koulutustyötä eri puolilla maailmaa Suomen Lähetysseuran kautta. Lähetyskalenteri sisältää kuvat, runot ja kuviin liittyvät raamatunkohdat joka kuukaudelle.


Runoilijat:

Anja Karkiainen, Pia Perkiö ja Kaija Pispa ovat kirjoittaneet runot vuoden 2024 Lähetyskalenteriin.


Kuvaajat:

Kalenterin kuvat ovat seuraavilta kuvaajilta: Arto Jokinen, Miika Jämsä, Lasse Makkonen, Ismo Pekkarinen, Pekka Salmi ja Antti Siponen.


Kalenterin normaalihinta on 12 euroa/ kpl + postimaksu, nyt -75%: 

Loput kalenterit hintaan 3 €/kpl.

1 - 9 kappaleen tilauksesta vastaanottaja maksaa postimaksun ja vähintään 10 kalenterin tilauserästä Opettajien Lähetysliitto maksaa postimaksun.


Tilaukset:

Voit tilata kalentereja kestotilauksena, jolloin kalenterit postitetaan vuosittain suoraan kirjapainosta jo elo-syyskuussa, tai yksittäistilauksena pitkin vuotta. Tilauksen voit tehdä netistä löytyvällä omakkeella, sähköpostitse toimisto(at)opettajienlahetysliitto.fi tai puhelimitse 050-4648300. 

Lähetyskalentereja on perinteisesti tilattu myös myyntiin mm. seurakuntien myyjäisiin. Kalenterien tuotto käytetään Opettajien Lähetysliiton nimikkokohteisiin, jotka on sovittu Suomen Lähetysseuran kanssa. Vuosittaiset nimikkokohteet löytyvät Lähetyskalenterin takasivulta.


Lähetyskalenteri 2024 tilauslomake

Kestotilaus

Kiitos tilauksesta!